art - architecture - photography

By: adzrin photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jun-2009 07:30 Email | Share | | Bookmark
Hijrah....

Kini, secara rasminya, fotopages ini akan ditutup dan segala info serta gambar dan aktiviti seni foto saya akan di updatekan di rumah baruu...



Wednesday, 22-Apr-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
Percutian ke Cameron Highland

by rinz
by rinz
by rinz
Hari tu gi melaka dgn Abg Din & Abeja... Kali ni, gi Cameron Highland dgn isteri dan anak-anak serta adik pompuan aku, eina..

Pergi pada 17 april (jumaat) pagi dan sampai sana kol 5.30 ptg camtu.. kire2 dlm 7 jam perjalanan termasuk berhenti di R&R..

Kiteorg duk kt Star Regency Hotel Apartment, utk 3H2M, rate dia rm288.. So far, ok la hotel tu, ialah, kite gi sana bukan utk duk dlm hotel kan.. setakat tempat lepaskan penat dan rehat/mandi jekk.. tp ok gak laa sbb kedudukan dia kt tgh2 bandar tu..



Jumaat tu xde pi memane, lepas check-in, mlm tu gi pasar malam kt situ, setakat survey2 n carik makan malam.. Best gak, byk goodies jual kt sini..



Sabtu pagi baru kiteorg gi berjalan.. Memula gi tmn rama-rama dulu... byk spesies yg sama dlm tu.. ade gak binatang lain mcm katak pelik tgh bersidang, binatang mcm daun kering.. dahan kayu.. etc..





Lepas tu gi petik buah strawberi.. si kakak dah seminggu dok tanya bile nak petik.. tp bile dah sampai sana.. setakat 3 bijik je dia petikk.. huhu.. pengalaman gak.. baru tau, masa petik, xleh pegang buah dia.. takut benyekk.. bayaran utk petik.. rm15 utk setengah kilo strawberi..



Abes petik stawberi, gi lunch laa.. pastu gi satu tmpt tu yg ade iklan tulis beli harga borong..hmm.. ayat je lebihh.. indah khabar dari rupe..





Petang, isteri & si bongsu lepak bilik je sbb kepenatan, aku dan adik pompuan aku, diikuti si kakak n liya, gi cactus valley.. dkt je dgn hotel..





Mlm tu, kiteorg shoping kt pasar mlm tuu.. tp gambar xde sbb mlm tu ujan.. so xde la gambar kiteorg shoping...







Hari ketiga, lepas check-out , gi one stop center,.. setakat tgk2 jek.. xde beli pape pun.. Disebabkan, masa naik ikut jln simpang pulai, masa balik ikut jln tapah plak.. On the way turun tu, singgah la kat Bharat Tea Shop kt tpi jln tu sambil minum teh n tgk ladang tehh..

Huhu.. balik jb x la lama sgt.. tp penat gak.. sampai umah kol 1pagi.. tapi tak trus tido.. layan tv plak sampai kol 3pg.. ahaks..

Bini aku pesan kt aku.. " nanti si damia besar sket, kite gi lagi kay.. ".. aku ok jekk.. sbb nk rasa kesejukkan kt sana... sini panas laa.. hahahahha...


Saturday, 11-Apr-2009 06:25 Email | Share | | Bookmark
Trip ke Melaka - Bandar Bersejarah

by trzphoto
by trzphoto
by trzphoto
View all 10 photos...






Friday, 27-Mar-2009 14:15 Email | Share | | Bookmark
Battle of the Band

 
 
Bertempat di padang permainan tmn perumahan, diadakan satu pertandingan battle of the band. Dtg utk suka2 shoot dan testing main lampu walaupun lampunye xlah sehebat mane.....









Friday, 2-Jan-2009 08:43 Email | Share | | Bookmark
My Self Potrait..

by TRZphotography
Selamat tahun baru Maal-Hijrah dan Masihi kepada rakan2 baru dan lama sy ucapkan kepada kalian semua...

Lama rasanya tak update fotopages ini disebabkan sibuk dgn design album customer dorang.. tapi, bile dah ngadap gambar2 tu, rase letih plak, kering plak idea.. so gambar sendiri yg jadi mangsa percobaann...

Gambar ni diambil oleh kebil dgn menggunakan Nikon D40 dan flash sb800 2 bijik utk..

Proses editing melalui fasa cuba dan salah.. dan cuba lagi dan salah lagi.. sampai la puas ati..




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net